Phoenix Summerfest

Op 13 juli is het zover! De allereerste editie van het Phoenix Summerfest! Het nieuwe concept combineert verschillende muziekgenres zoals Indierock, Hip-hop, Metal, Alternative, Raggae, Indiepop en Jazz. Je kunt er dus voor veel genres terecht! Als je nieuwe artiesten wilt ontdekken, dan is dit het moment om een bezoekje te brengen aan Poppodium Phoenix. Niet alleen doen we ons best om je te voorzien van nieuwe muzikale indrukken, maar zou je zomaar die ene artiest opnieuw kunnen zien waar je vorige keer van genoten hebt!

Bij het Poppodium vinden we het belangrijk dat onze bezoekers kunnen dansen, viben of zelfs headbangen. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden voor de mensen die even willen chillen en daarbij een praatje maken. Dit kan bijvoorbeeld ook met onze vrijwilligers en jeugdwerkers. Zij dragen een warm hart voor muziek en cultuur. Wil je naast het dansen eventjes eten en de benen strekken? Dan hoef je daar geen zorgen over te maken. Onze vrienden van WOK ME HOME maken burgers, Aziatische en vegetarische gerechten! 

Zien we jou zaterdag 13 juli en kom je een dansje wagen bij onze twee podia? We verwelkomen je om 16:00 tot en met 02:00. Neem je beste dansschoenen mee want dit gaat een hele toffe editie worden!

Line-up:

Scotch
STEEV
TerraDown
Damé
Deep in Moon
BRICKS Hip Hop
Mantis HiFi
Raffa
Killa Kevlar
Pira
Ronald Taffel mit der schuler 

Entree = GRATIS! 
Food: WOK ME HOME

Klik hier voor het Facebook evenement.

Poppodium Phoenix in Breda 
Industriekade 5
16:00 - 02:00

Vergeet dus vooral niet je vrienden, kennissen en familieleden uit te nodigen voor dit evenement. Zet jezelf op aanwezig en tot dan! Datum & Tijd

Van: zaterdag 13 juli 2019 - 16:00u
Tot: zondag 14 juli 2019

Locatie

Poppodium Phoenix