Boekpresentatie - De Belcrum.

Op vrijdag 22 februari vindt de boekpresentatie plaats van het nieuwe boek over de Belcrum van Cees van Ierssel. Dit is Van Ierssel zijn tweede boek over de Bredase wijk. Het boek heeft de titel "De Belcrum. Mijn levensspoor door de Belcrum in de 50-er en 60-er jaren." In dit boek omschrijft de auteur, die zelf jaren in de Belcrum heeft gewoond, de tijdsgeest van de Belcrum in de jaren '50 en '60. Herkenbaar voor oud-bewoners van de Belcrum en interessant voor nieuwe bewoners en hun kinderen.

Eerder schreef Van Ierssel al een boek over het ontstaan van de Belcrum vanaf de Middeleeuwen tot en met de Tweede Wereldoorlog. Hierin konden oude en nieuwe bewoners van de Belcrum duiken in de geschiedenis van het oudste stukje van Breda-Noord.

Als locatie voor zijn boekpresentatie heeft Van Ierssel gekozen voor Poppodium Phoenix middenin de wijk Belcrum. Geïnteresseerden zijn welkom en de entree is gratis.

Het boek kost €14,95 en is te bestellen via cchvanierssel@casema.nl of telefonisch via 06-13213774. Ook bij de Spellenwinkel (Speelhuislaan 68-B, Breda) is het boek te bestellen via info@despellenwinkelbreda.nl of telefonisch via 06-25134635.

 

Wil je zelf ook een evenement bij ons organiseren en daarmee activiteiten voor de jeugd in Breda steunen? Neem dan contact op via: programmering@poppodiumphoenix.nlDatum & Tijd

vrijdag 22 februari 2019 van 18:30u tot 22:30u

Locatie

Poppodium Phoenix