CD presentatie The Royal Spuds + Detergent

Op Zaterdag 9 februari komen The Royal Spuds een feestje bouwen bij Poppodium Phoenix ter ere van de release van hun EP ‘Unforgotten Lore’. Met invloeden als Dropkick Murphys, Peter Pan Speedrock en Flogging Molly weten ze punk en Ierse folk te combineren tot een aangename muzikale mash-up van moderne sound en traditioneel feestvieren. Het voorprogramma wordt verzorgd door de punkrock band Detergent.

Ook de fijnproevers zullen The Royal Spuds waarderen, want de Spuds scoren regelmatig hoog in Ierse folkmuziek ranglijsten. Wat je kunt verwachten? Echte folkklassiekers zoals The Irish Rover tot eigenzinnige covers zoals The Bad Touch van The Blood Hound Gang. Het eigen werk is echter minstens zo lekker, zoals te horen is op de nieuwe EP ‘Unforgotten Lore’. De EP is een ode aan gitaren en langvervlogen tijden met een rock ’n roll attitude!

Om de release te vieren speelt de band zaterdag 9 februari bij Poppodium Phoenix samen met punkrock act Detergent. Detergent is smullen voor liefhebbers van Blackflag, the Damned en the Misfits. De gouden combinatie van The Royal Spuds en Detergent deed het eerder al goed in de Amsterdamse Melkweg, dus mis dit niet!

Datum: Zaterdag 9 februari
Tijd: 20:00-23:30
Entree: Gratis
Adres: Poppodium Phoenix, Industriekade 5, BredaDatum & Tijd

zaterdag 09 februari 2019 van 20:00u tot 23:30u

Locatie

Poppodium Phoenix