Covid Concerten #11: STEEV Live

Lichaam, ziel en geest komen samen in unieke volzinnen en flows - hiphop die een blijvende indruk achter laat. STEEV is een schrijver die probeert gedachten, gevoelens en techniek te verpakken in zijn muziek om de luisteraar weg te blazen; met thema’s van spiritualiteit tot tearjerkers en sensuele tracks tot bangers. Sinds 2019 onderdeel van het Rotterdamse label HardHeaderz.

Live is STEEV intens, veelzijdig en provocatief. Hij liet eerder op o.a. Woo Hah, Festival Mudial en Breda Barst een gezonde dosis showmanship en charisma zien on stage. Of het nou met DJ of liveband is, het publiek kan een new-school sound vergelijkbaar met die van Anderson Paak, J.Cole en Typhoon verwachten. Dit zonder de inhoud en kunst te verliezen. Actief met o.a. jazzbassist Jurriaan de Kok, muziekmagnaat en gitarist Bram Schouw, drummer Javier Figueira en one of Tilburgs finest DJ’s: DJ Djinga.

In deze vreemde tijden houden we ons samen sterk. Daarom presenteren we de Covid Concerten. Het is een experiment waarbij we ondanks de coronacrisis artiesten willen steunen om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanaf het podium en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk meer dan welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix.

Deze editie met STEEV live!

JE KUNT AL DONEREN:
https://www.geef.nl/nl/actie/covid-concerten-11-steev-live/donateurs

Datum & Tijd

zaterdag 06 juni 2020 vanaf 20:30u

Locatie

Thuis op de bank