Covid Concerten #2: The Obnoxious

In deze vreemde tijden houden we ons samen sterk. Daarom presenteren we de Covid Concerten. Het is een experiment waarbij we ondanks de coronacrisis artiesten willen steunen om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanaf het podium en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix.

Deze editie met niemand minder dan The Obnoxious!

JE KUNT AL DONEREN: https://www.geef.nl/nl/actie/phoenix-covid-concert2/

Duister, mysterieus en luid: The Obnoxious maakt Loud Music. In het geval van deze band betekent dat hardcore/punk, doorspekt met grooves, heavy riffs en dansbare beats, sinds 1989. Invloeden vanuit andere genres worden daarbij niet geschuwd. De hokjesgeest voorbij. The Obnoxious doet namelijk niet aan labels, wel aan het geven van een energieke show. Verwacht songs met inhoud, waarin maatschappelijke-, wereld- en sociale problematiek aan de kaak wordt gesteld, afgegeven wordt op bepaalde "foute" individuen en waarin hier en daar zelfverheerlijking centraal staat. Het komt allemaal voorbij in de teksten van deze maatschappijkritisch en luidruchtige band.

Sinds halverwege vorig jaar tourt The Obnoxious met een nieuwe ritmesectie. Met deze mannen gaat de band een nieuw album opnemen aan het eind van de zomer. Dat wordt dan het langverwachte vervolg op de studio cd/lp "Beware of The Dogs" uit 2015 en de verrassende live cd "Live Underground" uit 2018. De release staat gepland voor eind 2020/ begin 2021.

Voordat die cd uitkomt, verschijnt in juni eerst nog de Single/EP "The Undertaker", via WTF-Records. Hierop staan de laatste drie nieuwe studiotracks, plus zes livetracks, van de originele bezetting.

Huidige line-up:
Aschwin - Gitaar/ Microfoon, Arie - Microfoon, Bart - Bas, Marcel - Drums

Releases:

You Keep The Money, We Take The Beer (Demo-1991)
The M.F. Dance Sessions (Demo-1993)
No End to It! (Cd-1994)
Six Sick Years (Compilation Tape-1995)
Struggle (Cd-1996)
Beware of the Dogs (Cd/Lp-2015)
Live Underground (Cd-2018)
The Undertaker (Single/EP-Zomer 2020)

Info:
www.theobnoxious.com
www.facebook.com/theobnoxious
Label/Distribution/Mailorder:
www.wtfdistro.eu
www.wtfrecords.eu

THE OBNOXIOUS: STRAIGHT FROM HELL,… AND STILL DOING WELL!

Hou de Facebook pagina in de gaten voor de live stream!

Datum & Tijd

zaterdag 25 april 2020 van 20:30u tot 20:30u

Locatie

Thuis op de bank