Covid Concerten #20: MaxiFusion

De Covid Concerten! Hierbij steunen we ondanks de coronacrisis artiesten om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanuit de studio en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix.

Deze editie met niemand minder dan MaxiFusion!

JE KUNT AL DONEREN:
https://www.geef.nl/nl/actie/covid-concerten-20-maxifusion/donateurs

MaxiFusion is een female fronted symfonische rock formatie uit Breda e.o die eigen werk speelt. Zelf noemt de band hun creaties symfonische rock en dat is zeker een passende beschrijving. Zwevende, dromerige muziek soms met emotionele lading en veelal voorzien van een stevig rock element.

Kenmerkend voor de songs zijn de verhalende teksten welke sprookjesachtige en mythische tijden beschrijven. De muziek is een combinatie tussen zwevende zanglijnen, stevige rock en melodieuze toetsen partijen. Wat door de band zelf symfonische rock wordt genoemd wordt door fans omschreven als "Sprookjes Rock" of "Fairy Rock"

De sound van MaxiFusion neemt je mee naar sprookjesachtige mythische tijden, verlies jezelf in de wereld van het onbekende.

Meer over MaxiFusion:
https://www.facebook.com/Maxifusionmusic/

De live stream is te volgen via:
https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

Datum & Tijd

zaterdag 11 juli 2020 vanaf 20:30u

Locatie

Overal