Covid Concerten #21: Bottlecap Accident

De Covid Concerten! Hierbij steunen we ondanks de coronacrisis artiesten om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanaf het podium en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix. Het is vanaf nu ook weer toegestaan om mensen te ontvangen bij Phoenix! :-) (lees meer onderaan)

Deze editie met niemand minder dan Bottlecap Accident!

JE KUNT AL DONEREN:
https://www.geef.nl/nl/actie/covid-concerten-21-bottlecap-accident-live/donateurs

Bottlecap Accident is een alternative punk rock 4-mans formatie uit Breda en omstreken. In de zomer van 2017 werd de band gevormd door vier jonge mannen uit verschillende takken van de Bredase muziekscene. Na een paar formatie veranderingen, staat de band nu als een huis en doen ze waar ze goed in zijn; muziek maken en lol maken. Met verschillende muzikale roots en een gezamenlijke interesse in het rock genre maken de mannen hun eigen muziek waarin verschillende muziek stijlen terug te horen zijn in een bekende moderne punk/rock fundering. Scheurende gitaren en screams worden afgewisseld met zachtere songs met diepe teksten. Tijdens optredens staan eenheid en verbroedering centraal, en maken de mannen er en een energiek feestje van. Met optredens op Punkrock Riot en Breda Barst 2019 achter de rug hebben de mannen de smaak te pakken en de maat gezet, met goede recensies van 3voor12 kan tot gevolg. Maar de mannen zijn hongerig voor meer, zo werken ze hard aan hun eerste EP en hebben ze via het bandcoaching project ‘’Breda’s Most Wanted’’ een optreden in de grote zaal van de Mezz op de planning staan.

Meer over Bottlecap Accident:
https://www.facebook.com/BottlecapAccident/

De live stream is te volgen via:
https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

Het is vanaf nu weer mogelijk om ook live bij het optreden te zijn. We mogen miximaal 30 mensen ontvangen in de voorste zaal op basis van de richtlijnen van het RIVM. Je kunt hiervoor reserveren door 1 van de 30 (gratis) tickets te reserveren via de tickets shop: https://phoenix.stager.nl/web/tickets

Datum & Tijd

zaterdag 18 juli 2020 vanaf 20:30u

Locatie

Overal + bij Phoenix