Covid Concerten #23: The Wild Century

De Covid Concerten! Hierbij steunen we ondanks de coronacrisis artiesten om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanaf het podium en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen toegankelijk, maar een vrijwillige donatie is zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix. Het is vanaf nu ook weer toegestaan om jullie te ontvangen bij Phoenix! :-) Lees meer hierover onderaan..
 
Deze editie met niemand minder dan The Wild Century!
 
JE KUNT AL DONEREN:
https://www.geef.nl/nl/actie/covid-concerten-23-the-wild-century-live/donateurs
 
Al even mysterieus als deze mijmering opkomt blijft ze nazinderen tot in het diepste van je visioenen. In een met sitar gestemde kosmische dimensie pompen harmonische bassen en mantrische ritmes, terwijl de astralen hun etherische grooves projecteren op ieders luciditeit. Door de opeenvolging van repetitieve klanken worden de geluidsgolven bijna visueel waarneembaar. Het zicht wordt nevelig, het lichaam harmonieert zich met de tantrische melodieën, het bewustzijn vervaagd. Welkom in onze trip. Dit is The Wild Century.
 
Stan Aarts: vocals, guitar
Gerton Govers: vocals, guitar, percussion
Joris Verbogt: bass
Bootsy Butsenzeller: drums
 
Meer over The Wild Century:
https://www.facebook.com/thewildcentury/ 
De live stream is te volgen via:
https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/
 
Het is vanaf nu ook weer mogelijk om live bij het optreden te zijn. We mogen maximaal 30 mensen ontvangen in de voorste zaal op basis van de richtlijnen van het RIVM. Je kunt hiervoor reserveren door 1 van de 30 (gratis) tickets te reserveren via de tickets shop: https://phoenix.stager.nl/web/tickets


Datum & Tijd

zaterdag 01 augustus 2020 vanaf 20:00u

Locatie

Overal + bij Phoenix