Hell Yeah Halloween!

Heksen, Monsters, Psycho's, Punkers en andere half doden opgelet! Voor het beste Halloween feestje moet je dit jaar in Phoenix zijn. Met trots kondigen we de volgende bands aan maar pas op ze zullen je omverblazen met hun harde sound en spooky verschijning!

HOLA GHOST & THE HAUNTED
HORNS
KEZUS KRIJST
ROCKIN' ROBBISH
MINDFUCKS
DJ GMAN

De voorverkoop is gestart, GET YOUR TICKETS HERE!

-‐---------------------------------------------------------------

HOLA GHOST & THE HAUNTED HORNS
- a five piece ghost duo!

Mexican death-surf, Mariachi punk, digital psychobilly, dark goth disco, rock... The style of Hola Ghost has been categorized as all of the above plus more. And not without reason; appearing live with trumpets, bandanas, bullet belts, sombreros and painted day of the death-masks, they fearlessly mix genres to create their own dark Scandinavian mariachi rock sound, inspired by surf music, Mexican folklore, dark disco, psychobilly, B-western movies and what else is out there worth listening to. The “Copenhagen gringos” present a high energy performance on albums as well as live on stage.

-Peter Sandorff (Ex. Nekromantix/Mad sin/Dead kings)–Guitar/vox
-Jeppe B. Jessen–Bass/Back vox -Kristian Sandorff (Ex. Nekromantix)– Drums/Percussion/Back vox
-Ole Reimer–Trumpet
-Anders J. Nielsen- Trumpet

KEZUS·KRIJST (de;m;enkelfout)
Guess who's back! Met hun eerste show sinds 3 jaar. Nederlandstalige punkband uit Rotterdam.  Met het hart links en de kam waar de haargrens het toelaat, recht omhoog. Ooit gehoord van Hooter, punks in Maryland, the deaf wankers, acnee in de plee en fuck the police? Kezus Krijst ook niet, en speelt dus punk zoals ze dat zelf willen! Harde riffs, beukende bassen, straffe roffels en veel gekrijs. Nederpunk, uit omgeving Rotterdam. Punk met inhoud, maatschappijkritisch en fel! Met liederen zoals 'Religie maakt blind', 'Oud en bejaard', 'Bush (je liegt)' en 'Nutteloos' verteld Kezus Krijst wat ze vinden. Zoek je catchy punk rock met tweestemmige zangmelodieën zoek dan verder. Kezus Krijst is verre van dat! Inhoudloze stront vind je op te veel podia in Nederland


ROCKIN' ROBBISH
De one-man Psycho Punk Trash band uit Tilburg! Speelt eigen repertoire afgewisseld met oude bekende liedjes. Met nummers over anxiety, zombies en flessen rum, zal hij de voegen uit de muren spelen!

MINDFUCKS
Ergens in 0031 staat een kliniek waar psychiatrische patiënten worden binnengebracht die lijden aan het syndroom van MindFucks.  Ze zien overal gezichten verborgen in spiegels, ramen en schaduwen.  Ze zien handen die uit duistere hoeken steken en ogen die uit het niets je aan lijken te staren. Ze neuriën liedjes over het doodslaan en begraven van mensen, over zombies, over ziekelijk stalken of over hun vertrouwde MindFucks afdeling. Gevoed met elektroschoks kruipt uiteindelijk Dido met zijn gitaar over de vloer van de afdeling richting Jesse, die in een hoekje op wat lege pispotten rammelt. Nog voordat de zusters in kunnen grijpen vergroeien hun hoofden aan elkaar en vormen ze zo een afzichtelijk monster, een MindFuck als je het ziet. In paniek wordt er alarm geslagen maar het is al te laat: uit een schaduw kruipt Kobus die een lange riem uit zijn dwangbuis weet los te trekken en daar hysterisch op begint te slappen terwijl hij samenvloeit met het MindFucks monster dat op de grond ligt de drummen en gitaar speelt. Als het driekoppig monster in een cel gedonderd wordt lijkt het even rustiger te worden, maar in een hoek klinkt gegrom. Eerst zacht, dan wat harder en dan geschreeuw. Uit de schaduw kruipt Mike en het is niet meer tegen te houden: Scheurende gitaren, wild getrommel, hysterisch geslap en een stem die gorgelt, brult en bulderd. Het MindFucks monster is geboren en de celdeur staat wagenwijd open als de staf van het psychiatrisch centrum in 0031 van de aardbodem verdwenen lijkt. Of toch niet? Kijk goed of schijt bakstenen.


DJ GMAN


GET YOUR TICKETS HERE!

Datum & Tijd

Van: zaterdag 26 oktober 2019 - 20:00u
Tot: zondag 27 oktober 2019

Locatie

Phoenix