Kledingbeurs - De Bovenste Plank

De Bovenste Plank goes 076! Na drie succesvolle edities in Eindhoven vind je De Bovenste Plank eind mei voor het eerst in Breda bij Poppodium Phoenix. Verwacht mooie tweedehands en vintage voor een kleine prijs, mooi werk van illustratoren en een fijne sfeer.

Ook kun je op deze zondagmiddag genieten van wat lekkere, akoestische tunes!

Carina Backhuis - 13:00
Deze talentvolle artieste laat ons zien dat je de harp ook solo kunt rocken! Met haar mix van pop en fusion neemt ze je mee naar een plek waar je even helemaal tot jezelf kunt komen.

Mama Jean - 14:00
Wie zegt dat akoestisch niet kan rocken? Dit trio neemt ons mee op een reis door de tijd. Met covers van the Eagles, AC/DC en Tom Petty tot covers van Ben Howard en Lilly Allen.

BB & van Berlo - 15:00
Je zou bijna denken dat deze troubadours na het optreden hun wereldreis weer gaan voortzetten, maar ze komen toch echt uit onze Parel van het Zuiden! De ervaring, vriendschap en het plezier spatten ervan af tijdens een optreden van BB & van Berlo, met invloeden van country, blues, folk en bluegrass.

Myllie Tunes - 16:00
Myllie heeft een stem die je niet zal vergeten en die sommige misschien kennen van 'De Beste Singer-songwriter van Nederland'. Met optredens van Nederland tot Zuid-Afrika heeft ze vele harten gestolen met haar nummers over gebroken harten, 'living the bohemian life' en het volgen van je dromen.

VERKOPEN
Stroomt je kast over of heb je gewoon net opgeruimd? Meld je aan als verkoper door VOOR 26 APRIL je naam en het geschatte aantal te verkopen items te mailen naar info.debovensteplank@gmail.com. Deelname kost maar €15,00 en de gehele opbrengst neem je mee naar huis.

SHOPPEN
Van 12.00 – 17.00 ben je welkom om te komen shoppen bij Poppodium Phoenix.
LET OP! : Wij zijn GEHEEL cashloos dus je kan ALLEEN met pin betalen!

Vertel het ons! Wat ligt er op jouw bovenste plank?

PRAKTISCHE INFO

Entree: Gratis
Datum: 26 mei 2019
Tijd: 12:00-17:00
Adres: Poppodium Phoenix - Industriekade 5, Breda

Aan de voorkant van Poppodium Phoenix is een bushalte en parkeerplaats. Daarnaast is het podium ongeveer 10 minuutjes lopen vanaf station Breda, aan de kant van de Belcrum.

Check voor meer info het Facebookevenement.

De Bovenste Plank x Poppodium PhoenixDatum & Tijd

zondag 26 mei 2019 van 12:00u tot 17:00u

Locatie

Poppodium Phoenix