Mantis HiFi + Mc’s Longside Baggabiek Live

DJ Inna Riddim (Martijn) was een van de grondleggers van de Mantis Sound Crew en is een begrip voor veel reggae- en dancehall liefhebbers in Breda en omstreken. Ooit begonnen als Praying Mantis Hi Fi in de jaren 90 van de vorige eeuw, heeft de crew veel feesten gebouwd op legendarische underground locaties, zoals de Heilig Hart Kerk in Breda. Inna Riddim zet deze legacy voort als Mantis Hifi! Deze voorvechter van vrede en liefde heeft maar liefst drie keer Breda Barst plat gedraaid met zijn reggae sounds die evolueren van 70’s roots en dub tot reggae en dancehall van vandaag. Van rocksteady tot bashment maar ook invloeden van hiphop en Dubstep komen voorbij.

Dus: Full vibes guaranteed!

In verband met de Corona regels zijn er maximaal 30 (gratis!) kaarten beschikbaar dus reserveer snel je plek:

TICKETS 
https://phoenix.stager.nl/web/tickets

Mocht je geen ticket kunnen bemachtigen of bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld wonen, dan is het optreden ook via de live stream bij te wonen en ben je erbij vanuit je huiskamer of waar dan ook:

LIVESTREAM 
De livestream en de tickets zijn voor iedereen gratis beschikbaar, maar een donatie is zeer welkom! Deze wordt verdeeld over de artiesten en Phoenix zodat ook wij in deze moeilijke tijden onze hoofden boven water kunnen houden.

DONEER 
https://www.geef.nl/nl/actie/mantis-hifi-mc-s-longside-baggabiek/donateurs

Datum & Tijd

vrijdag 28 augustus 2020 vanaf 20:30u

Locatie

Poppodium Phoenix Breda