Meet Phoenix

Op donderdag 11 april opent Poppodium Phoenix haar deuren voor alle geïnteresseerde creatievelingen van Breda. Onder het genot van livemuziek, jamsessies, beat creating, een muziek quiz en hapjes & drankjes kan jij Phoenix beter leren kennen en jouw ideeën delen. De aanvang van dit evenement is om 18.00, entree is gratis.

Poppodium Phoenix is een nieuw poppodium in Breda, we zijn open sinds september 2018. Phoenix biedt een podium aan jong talent uit de regio Breda. Onze missie is om het cultuuraanbod in Breda te vergroten en jongeren een kans te geven met muziek als middel. Als social enterprise werken wij voornamelijk met vrijwilligers en staan maatschappelijke activiteiten boven commerciële activiteiten. We bieden veel diverse jongerenactiviteiten zoals een jaarlijkse internationale uitwisseling, band- en muziekworkshops, stages, beat-creating en nog veel meer. Misschien vind je het zelfs interessant om bij ons vrijwilligerswerk te komen doen! Samen met onze partners Bricks, VOID en Jeugdwerk Surplus kan je op 11 april Poppodium Phoenix komen ontdekken en erachter komen wat wij voor jou kunnen betekenen en jij voor ons!

Bij ons kun je al terecht voor:
- Organiseren van evenementen, activiteiten en feestjes
- Muziek maken in compleet ingerichte repetitieruimtes
- Band- & muziekworkshops
- Beats produceren
- Dansruimtes
- Internationale jongerenuitwisselingen
- Geluidstechniek
- Verhuur geluidsapparatuur & instrumenten
- Studio-opnames
- Video-opnames
- Stages & maatschappelijke stages
- Vrijwilligerswerk
- Evenementen, feestjes & cursussen
- Eigen ideeën voor het nieuwste poppodium & jongerenorganisatie in Breda

Entree: Gratis
Tijd: 18:00-22:00
Adres: Industriekade 5, Breda

Aan de voorkant van Poppodium Phoenix is een bushalte en parkeerplaats. Daarnaast is het podium ongeveer 10 minuutjes lopen vanaf station Breda, aan de kant van de Belcrum.Datum & Tijd

donderdag 11 april 2019 van 18:00u tot 22:00u

Locatie

Poppodium Phoenix