Pandemie Poëzie met Joep en Jesse

In deze vreemde tijden houden we ons samen sterk. Daarom presenteren we de Pandemie Poëzie avond. Het is een experiment waarbij we ondanks de coronacrisis artiesten willen steunen om alsnog op te kunnen treden. We zullen de voordracht streamen rechtstreeks vanaf het podium en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiesten en Poppodium Phoenix.

DONEREN: https://www.geef.nl/nl/actie/pandemie-poezie-met-joep-en-jesse/

Joep Span en Jesse Vos, a.k.a. den Bredaasche Walrussen a.k.a. Duo Snor a.k.a. Djoepa x Huilie, zijn al vijftien jaar een onafscheidelijk duo en al minstens zo lang niet bijzonder graag geziene gasten binnen de vaderlandse kringen der geschreven woord. Vlak na de eerste ontmoeting op een playback-avond van een welpentroep bij de plaatselijke scoutingvereniging in 1999 debuteerden de heren in het voorprogramma van Jamai. Nu denkt u misschien ‘Goh Jamai, daar heb ik al lang niets meer van gehoord!’, dat kan goed kloppen. Van Joep en Jesse heeft u waarschijnlijk ook nog nooit iets gehoord, dus wat dat betreft zijn ze in potentie net zo getalenteerd als de eerder genoemde voormalig winnaar van Idols.

Wat kunt u verwachten bij deze Pandemie Poëzie? Voordrachten uit eigen werk, een beetje chaotische onzin zoals de biografie hierboven, misschien een onverwachts moment van heldere duiding én, mits u kijkt uiteraard, een gezonde dosis publieksparticipatie. Juist nu.

Be thuis or be square!

Hou de Facebook pagina in de gaten voor de live stream!

Datum & Tijd

vrijdag 01 mei 2020 van 20:30u tot 21:30u

Locatie

Thuis op de bank