Phoenix Summerfest!

Geplaatst op woensdag 10 juli 2019

Aankomende zaterdag, de 13e, vindt ons Phoenix Summerfest plaats! Dit is ons eerste zomerfestival, en het beloofd een feestje te worden! 
We hebben op deze dag verschillende lokale bands, maar ook 2 internationale bands uit Duitsland! De bands uit Duitsland hebben we benaderd door onze jaarlijkse uitwisseling. Elk jaar gaat team Phoenix op uitwisseling naar Duitsland, om daar nieuw talent te ontdekken, en dit jaar hebben we 2 leuke bands kunnen ontdekken, die we ons podium willen aanbieden. 

Op dit festival hebben we diverse muziekgenres, van rock tot reggae, van party folk tot rap en ga zo maar even door. We hebben dus voor ieder wat wils, dus iedereen is natuurlijk van harte welkom! Een paar bands uit onze line-up zijn onder andere STEEV (LIVE), Scotch, Terradown en onze Duitse band Deep in Moon. Ook heeft BRICKS HIP HOP een lekkere line-up voor jullie klaarstaan met niemand minder dan Pira, Raffa en Killa Kevlar! 

Natuurlijk hebben we op dit festival ook iets lekkers te eten, namelijk de heerlijke noodles en meer van Radim van Wok Me Home! Je kan dus gerust de hel dag blijven, want honger hoef je niet te krijgen!

Ook zijn onze vrijwilligers aanwezig op ons Phoenix Summerfest, die altijd in zijn voor een babbeltje en altijd klaar staan om je informatie te geven over ons Poppodium. En niettemin zijn er ook 2 nieuwe jeugdwerkers aanwezig, die je ook van diverse informatie kunnen voorzien. 

Ben jij nou iemand die van muziek houdt, nieuw talent wilt ontdekken en nog niks op de planning hebt staan voor 13 juli? Kom dan zeker naar het Phoenix Summerfest, en nodig je vrienden, familie en kennissen uit! 

ENTREE = GRATIS!!!!!!

Poppodium Phoenix Breda
Industriekade 5
16:00/02:00

Terug naar overzicht