Popronde Breda

Popronde, het grootste rondreizende festival van Nederland, komt weer naar Breda! Ontdek de muzikale helden van morgen op tientallen locaties in het centrum van Breda. Altijd gratis.

Poppodium Phoenix omarmt nieuw, jong talent. Hier wordt niet alleen naar muziek geluisterd, maar ook volop geëxperimenteerd. Als locatie konden ze zeker niet in onze Popronde line-up ontbreken! Poppodium Phoenix is tijdens Popronde Breda dé plek voor het ruigere werk. Tijd om te moshen, schreeuwen en headbangen met Two and a Half Girl en DEATHTRAP.

21:30 uur Two and a Half Girl (Hard Rock / Metal)
'De krachtige stem van frontvrouw Juliët in combinatie met een catchy interpretatie van hardcore/metalcore geeft Two and a Half Girl een direct herkenbare sound. Voor fans van A Day To Remember & John Coffey is deze jonge band echt de moeite waard om live te gaan zien. De liveshow zorgt voor de nodige meezing refreinen, mosh pits en walls of death.''

23:00 uur DEATHTRAP (Metal / Punk)
Hard, ruig, smerig en in your face zijn een paar goede voorbeelden om DEATHTRAP en hun eigen merk van heavy hardcore, groove metal en southern rock te omschrijven. Bij hun show worden een paar dingen duidelijk: Het dak zal er hoe dan ook afgeblazen worden, de vonken zullen er vanaf vliegen en de enige versnelling die DEATHTRAP kent is de vijfde versnelling.

Entree: Gratis

Check ook Popronde Breda 2019 voor meer info over het festival.

Datum & Tijd

donderdag 14 november 2019 vanaf 20:00u

Locatie

Poppodium Phoenix Breda