Repetitieruimtes

Poppodium Phoenix biedt ruime, voordelige repetitieruimtes in een creatieve omgeving. De repetitieruimtes zijn voorzien van een backline inclusief PA, versterkers, akoestische piano/keyboard, microfoons met kabel, standaards en een drumstel. Onze vrijwilligers helpen je graag verder, zodat je zonder zorgen kunt repeteren.

Door te repeteren bij Poppodium Phoenix help je ons om meer culturele en maatschappelijke evenementen te organiseren in Breda. Een repetitie kost slechts €10 euro per uur. Boek je vier sessies van bijvoorbeeld 3 uur in één keer? Dan betaal je slechts €27,50 per repetitie (€110 per 4 sessies). Ook zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van onze opnamestudio en van de podia. Even pauzeren tussen het rocken door? In ons muziekcafé kun je gezellig een drankje en hapje doen. Daarnaast is het een fijne plek om andere bands en muzikanten te leren kennen uit Breda en omstreken.

Boek vandaag nog jouw repetitieruimte of vraag naar de mogelijkheden via boeking@poppodiumphoenix.nl of Whatsapp: +31 (0) 6 83 90 76 56

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de reservering te bevestigen. Tot snel bij Phoenix!

 

Voorwaarden verhuur repetitieruimten:

  • Je kunt een voorkeur opgeven voor een repetitieruimte (lokaal 3 of 4), waarbij geldt; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
  • Naast het gebouw kan je gratis parkeren.
  • De huur kan contant of via pin aan de bar afgerekend worden voor de repetitie.
  • Het is mogelijk om één sessie te boeken zonder vooruit te betalen. Je kunt een onbeperkt aantal sessies vooruit boeken.
  • Afmelden bij voorkeur minimaal 7 dagen van tevoren via boeking@poppodiumphoenix.nl. Bij een afmelding korter dan 48 uur voor de repetitie, zijn muzikanten verplicht om de sessie te betalen, tenzij sprake is van overmacht, dit gaat altijd in overleg, we vinden het namelijk zonde dat ruimtes leeg staan terwijl andere bands ook graag zouden willen repeteren.
  • Alle communicatie m.b.t. verhuur verloopt via boeking@poppodiumphoenix.nl.

Wij verwelkomen jou en jouw band graag bij Poppodium Phoenix!