Stillmode + Frantic

Stillmode en Frantic bij Poppodium Phoenix!

Stillmode:
Rockband Stillmode staat bekend om hun energieke live shows die publiek meeslepen met hun catchy rocksongs die emotioneel geladen op de ziel gesmeten worden. De band komt voort uit rockformatie KinKobra en heeft invloeden vanuit de 70's en 80's muziek, met een moderne twist. Stillmode is een band zonder oogkappen op en is klaar om de wereld te veroveren!

Vooruitgang staat voorop want stilstaan is… achteruitgaan. Ervaring hebben ze opgedaan door talloze shows te spelen in binnen en buitenland in de vorm van eigen shows en supports voor bands als Triggerfinger, Royal Republic, Anathema en Anneke van Giersbergen op podia als 013, de Melkweg, Paradiso en festivals zoals Sziget.

'Dat dit gewoon uit Nederland komt' Gerard Ekdom (NPO2)
'Eén van de leukste tracks van het jaar' Jasper Leijdens (3FM)
'Een lekkere plaat met hitpotentie' Rob Stenders (NPO2)

Frantic:
Frantic speelt energieke indie-rock met een randje blues. De Bredase band haalt inspiratie uit verschillende (rock)muziekgenres. De bandleden zijn één met hun instrument en laten dat horen in snijdende riffs en pakkende gitaarsolo’s, ondersteund door overtuigende drums en strakke baslijnen. Samen creëren ze een eigen, frisse en toegankelijke sound.

Frantic is jong, maar vastberaden. Deze groep uit Breda heeft al een succesvolle show op Breda Barst mogen spelen, maar we gaan zeker nog meer van ze horen!

Entree: Gratis
Deuren open: 20:30
Aanvang: 21:00

Datum & Tijd

zaterdag 06 april 2019 van 21:00u tot 23:30u

Locatie

Poppodium Phoenix