Tio Gringo - EP-release party

Op zondag 5 mei bouwt Tio Gringo een feestje ter ere van hun EP-release bij Poppodium Phoenix!

Tio Gringo

Ome Gringo brengt je een flinke overdosis aan trash en country. Ruige, pure country-trash met een eigen gemaakte drum kit van een cementen bad, een klomp en wat potten en pannen om de juiste sound te vatten! De ritme-gitaar is gemaakt van een oude jerrycan voor die vuige metalsound.

De muziek is lekker in-your-face, zonder te veel te hoeven nadenken. Met wat rock 'n roll, punk en metal elementen. So bring your moonshine! We are going south!

Hiervoor nemen ze natuurlijk vrienden mee...

Fill Koffins

Fill Koffins is een one-man band, maar dat hoor je er niet van af! Dit multi-talent ken je misschien als lead-vocalist/gitarist van Milwaukee Wildmen, maar zijn alter-ego Fill Koffins weet solo ook flink de boel op te schudden. Verwacht country trash met een lekkere rock 'n roll vibe. Deze vent heeft soul, jonguh!

Baby Face Nelson

Was je net van plan om het een avondje rustig aan te doen? Dan kun je Baby Face Nelson beter overslaan! Deze muziek bezorgt je gegarandeerd een kater met hun dikke mix aan country, honky-tonk en punkrock. Lekker stampen en schreeuwen dus.

Zet het alvast met watervaste stift op je arm! Zondag 5 mei van 14:00 tot 21:00 bij Poppodium Phoenix. Entree = gratis!Datum & Tijd

zondag 05 mei 2019 van 14:00u tot 21:00u

Locatie

Poppodium Phoenix