Tunnelvisie Live + Livestream

Tunnelvisie live bij Phoenix!

Sinds 2009 maakt dit vijfkoppig monster een bonte en waanzinnig lekkere mix van metal, rock, rap, funk en punk. Tunnelvisie staat in Breda en omgeving bekend om hun strakke en energieke performance Geen podium slaan ze uit de weg. De band bestaat uit 5 leden die maar één doel hebben: het publiek overdonderen met keiharde rapcore! Dit deden ze o.a. op Breda Barst door de voorronden van Mezz Barst te winnen. Stijn en Joris brengen hun vlijmscherpe Brabantse recht voor je raap teksten vol overtuiging! Samen met een band die niks anders wil dan je trommelvliezen laten klappen, zullen ze met tot aan de tanden bewapend nieuw materiaal het podium bestormen!

In verband met de Corona regels zijn er maximaal 30 (gratis!) kaarten beschikbaar dus reserveer snel je plek:

TICKETS
https://phoenix.stager.nl/web/tickets

Mocht je geen ticket kunnen bemachtigen of bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld wonen, dan is het optreden ook via de live stream bij te wonen en rock je hem in je huiskamer of waar dan ook:

LIVESTREAM
https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

De livestream en de tickets zijn voor iedereen gratis beschikbaar, maar een donatie is zeer welkom! Deze wordt verdeeld over Tunnelvisie en Phoenix zodat ook wij in deze moeilijke tijden onze hoofden boven water kunnen houden:

DONEER
https://www.geef.nl/nl/actie/tunnelvisie-live-livestream/donateurs

Datum & Tijd

zaterdag 22 augustus 2020 vanaf 20:30u

Locatie

Poppodium Phoenix Breda