Vacature PR

Maak samen met ons hét nieuwe poppodium van Breda bekend!

Lijkt het jou tof om evenementen te promoten voor een nieuw poppodium in Breda? Vind je het leuk om samen te werken in een gezellig team met passie voor evenementen en met name voor muziek? Dan is vrijwilligerswerk bij Poppodium Phoenix wellicht wat voor jou!

Als vrijwilliger zul je samenwerken binnen het PR team. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld voornamelijk bezig houden met social media of vormgeving, maar je zou ook artikelen kunnen schrijven voor de krant, een Poppodium Phoenix vlog, blog of podcast kunnen beginnen of mee kunnen helpen met verslag doen van evenementen. Het is maar net waar jij je graag voor zou willen inzetten. Binnen het PR team geven we elkaar tips en werken we samen met de andere vrijwilligers van Poppodium Phoenix.

Heb je nog niet zoveel ervaring met promotie? Dan begeleiden wij jou graag! Op deze manier doe je op een leuke manier ervaring op die wellicht kan leiden tot een mooie carrière binnen communicatie of marketing.

Ben je benieuwd geworden? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of vrijwilligerswerk bij Poppodium Phoenix iets voor je is! Doe je toch liever iets anders dan promotie? Kijk dan eens naar onze vacature voor Bar, Programmering of Licht- en Geluidstechniek.

Vrijwilliger worden